Izvor: JUGpress.com, 25.Mar.2024, 21:43

Redakcija Danasa prijavila pretnje Vlade Georgieva da ih “treba zapaliti”

BEOGRAD
Pevač Vlado Georgiev je ovog vikenda na društvenoj mreži „X“ uputio pretnje redakciji Danasa, napisavši, između ostalog, „zapaliti vas treba koliko Danas“.
Dragoljub Petrović, glavni i odgovorni urednik Danasa, kaže da je redakcija pretnje Vlade Georgieva prijavila advokatima NUNS-a u ponedeljak, a oni su prijavu prosledili dalje nadležnim organima.
„Redakcija lista i portala Danasa je navikla da dobija pretnje od uglavnom anonimnih “patriota” sa društvenih mreža, i to smo redovno prijavljivali tužilaštvu i policiji kada procenimo da pretnja ugrožava bezbednost naših novinara. Sada je u pitanju popularni pevač, javna ličnost i mislimo da je to mnogo ozbiljnija stvar jer vi...

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vlado Georgiev ne posustaje: Poziva Tviteraše na kolektivnu tužbu protiv Danasa, preti onima koji mu se suprotstave

Izvor: Danas, 26.Mar.2024, 13:09

Muzičar Vlado Georgiev ne posustaje u napadima na Danas. Nakon vesti da smo ga prijavili zbog pretnji “da nas treba zapaliti”, pozvao je korisnike na društvenoj mreži X (bivši Tviter) da mu se pridruže u kolektivnoj tužbi protiv naše redakcije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.