Razrešenje Aleksandra Vučića (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 01.Avg.2020, 08:32

Razrešenje Aleksandra Vučića (VIDEO)

"Razrešenje Aleksandra Vučića" naziv je konferencije za novinare održane u Pres centru u Beogradu.


   
Sa konferencije za novinare
   






"Ova konferencija je rezultat skupa kojije počeo kao narodni otpor nizom skupova ispred Doma narodne skupštine" rekao je dr Ljubomir T. Grujić na samom početku.



"Ja sam želeo da prenesem, celoj Srbiji, svim >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << državljanima Republike Srbije gde god su, ono što se događa na tom skupu koji ja ocenjujem da iz skupa protesta prerasta u skup odbrane očuvanja teritorije, prava i slobode naroda Republike Srbije. I da je to klica, koja će možda da usahne, a možda će da dovede do toga, što je cilj i ove konferencije, da se takvi skupovi organizuju širom Srbije svakog petka, subote i da predstavljaju sabor za očuvanje teritorije, prava i slobode naroda Republike Srbije" dodao je dr Grujić.


On je zatim govorio o dosadašnjim nastojanjima da se održi Ustavni poredak Republike Srbije koji, kako je podsetio, Aleksandar Vučić krši od kada je došao na vlast.


Posle njega govorili su prof. Božidar Mitrović, doktor pravnih nauka i novinar Darko Vasović.


POGLEDAJTE VIDEO:














PROČITAJTE JOŠ:  Tražio smenu A. Vučića koji je izigravanjem i odbacivanjem Ustava došao na vlast - KM NovineTražio smenu A. Vučića koji je izigravanjem i odbacivanjem Ustava došao na vlast #Aleksandar #Vučić #Predsednik #Srbija #Kosovo #Metohija #Ustav #Vlast #Smena Pokazno je kako su složni u protivustavnim delovanjima i aktima bezobzirno se rugajući narodu u nemoći da ustavnim putem, postupkom, mirnodopskim sredstvima, zaustavi njihovo rasturanje države i jačanje dvostruke okupacije: njihove i strane okupacije.



PROČITAJTE JOŠ:  DA SE NE LAŽEMO: Aleksandru BUČIĆU i narodnim poslanicima - KM NovineDA SE NE LAŽEMO: Aleksandru BUČIĆU i narodnim poslanicima #Vučić #Mediji #Laž #Manipulacija #Neistina Tačno je da Srbija ne može da izdrži gomilu Vaših obmana i prevara koje činite posle dolaska na vlast, od 2012. godine, u odnosu na Vaša obećavanja i uveravanja dotle.



PROČITAJTE JOŠ:  Zaključak državotvorne konferencije ''Vaskrsavanje Srbije'' - KM NovineZaključak javne državotvorne konferencije za novinare "Vaskrsavanje Srbije", održane u Pres-centru UNS-a 24. aprila. 1. Srbi , v rat imo se svi Bogu i pokajmo se svi zajedno za sve naše grehe i molimo Gospoda Boga da nam u ovoj teškoj situaciji pomogne . On će odlučiti koliko smo zaslužili Njegovu pomoć .



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.