Razbojnik polomio ženi nogu dok je pokušavao da joj otme tašnu

Izvor: juGmedia, 04.Feb.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbojnik polomio ženi nogu dok je pokušavao da joj otme tašnu

NIŠ  – Nišlijka D. B. (56) teško je povređena sinoć u Bulevaru Nemanjića kod poslovnog centra “Zona 3“ prilikom pokušaja razbojništva, piše Telegraf.

Kako prenosi ovaj portal, napad se dogodio u 20.30 sati, kada je razbojnik prišao ženi s leđa i pokušao da joj otme tašnu, međutim, oborio ju je na zemlju prilikom čega joj je polomljena noga.

Portparol niške Hitne pomoći Dušan Gostović precizirao je da je žena prilikom zadobila prelom butne kosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
U niškom Kliničkom centru rekli su Telegrafu da je napadnuta žena najpre zbrinuta kod njih, a da je zatim na dalje lečenje upućena u Vojnu bolnicu jer je vojni osiguranik.

Niška policija je, prema pisanju ovog portala, potvrdila da je dobila prijavu pokušaja razbojništva i da se traga za napadačem.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NI: Slomio ženi nogu otimajući joj tašnu!

Izvor: OkRadio.rs, 04.Feb.2016

Nišlijka D.B. (56) teško je povređena u sredu uveče na Bulevaru Nemanjića kod poslovnog centra prilikom pokušaja razbojništva. Kako saznaje Kurir, napad se dogodio u 20.30 minuta kada je razbojnik prišao Nišlijki s ledja i prilikom pokušaja da joj otme tašnu oborio je na zemlju. Kako je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.