Raspušten Gradski odbor  DS

Izvor: juGmedia, 18.Jan.2013, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspušten Gradski odbor DS

NIŠ – Jedan od 30 odbora DS širom Srbije koji su danas raspušteni je i niški Gradski odbor. Potpredsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Milan Popović imenovan je večeras za poverenika Gradskog odbora do izbora novog rukovodstva .

Portparol dosadašnjeg Gradskog odbora Dragana Krstić pojasnila je da su raspušeni na osnovu dogovora predsednika stranke Dragana Đilasa i rukovodstva niškog odbora.

“Odluka da se raspuste odbori koji su na izborima dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << manje od deset odsto podrške gradjana kao i oni odbori koji su dobili manje od 15 odsto podrške u sredinama u kojima je DS bila na vlasti, ne važi u našem slučaju jer smo mi osvojili 18 posto glasova na poslednjem izborima. Odluka o raspuštanju doneta je da bi se izabralo novo rukovodstvo stranke koje će biti spremno za delovanje u opoziciji I pripremu za nove izbora”, navela je Dragana Krstić.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Raspušten odbor, imenovan novi poverenik

Izvor: Akter, 18.Jan.2013

Potpredsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Milan Popović imenovan je večeras za poverenika Gradskog odbora te stranke u Nišu, koji je raspušten

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.