Raspisan tender za gradnju Centra za posetioce u Caričinom gradu, vrednost radova 166,5 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2023, 10:42

Raspisan tender za gradnju Centra za posetioce u Caričinom gradu, vrednost radova 166,5 miliona dinara

Nakon što je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture odobrilo projekat ”Centar za posetioce” u okviru lokaliteta Caričin grad, raspisan je tender koji obuhvata građevinske radove, radove na vodovodu i kanalizaciji, spoljno uređenje, zaštitu od požara i gradnju parkinga, a čija je ukupna vrednost 166,5 miliona dinara.

Tender će biti otvoren do 5. juna, a nakon rekonstrukcije Vizitorskog centra ”Teodora”, on će imati i fontanu i amfitetatar, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i najsavremeniju opremu uz pomoću koje će svi posetioci moći detaljno da se upoznaju sa lokalitetom koji datira još iz 6. veka.

Ponuđaču se preporučuje da se uveri u sve uslove gradnje, tehničku dokumentaciju, kao i da stekne kompletan uvid u sve informacije koje su neophodne za pripremu ponude, na lokaciji na kojoj će se radovi i izvoditi. Zainteresovana lica dostavljaju prijave na imejl adresu naručioca [email protected] koje moraju biti primljene najkasnije dva dana pre isteka roka za prijem ponuda. Obilazak lokacije nije moguć na dan isteka roka za prijem ponuda - stoji u pozivu.

Nakon što na tenderu bude izabran izvođač radova, on će imati rok za završetak od 180 dana, od dana kada bude uveden u posao.

Podsetimo, ukupna vrednost celokupne investicije je 194 miliona dinara, a Caričin grad bi, po rečima predsednika Opštine Ivana Bogdanovića, uskoro mogao da se nađe na UNESCO-voj listi zaštićenih lokaliteta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.