Izvor: JUGpress.com, 27.Apr.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za sufinansiranje medijskih projekata

BUJANOVAC

Odeljenje za društvene delatnosti opštine Bujanovac danas je raspisalo konkurs za za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji bujanovačke opštine za 2018. godinu.

Kako se navodi u saopštenju na opštinskom sajtu, cilj konkursa je sufinasiranje proizvodnje medijskih sadržaja koji doprinose ostvarivanju javnog interesa.

Inače, u budžetu opštine za ovu namenu je predviđeno ukupno 5 miliona dinara – 2 miliona manje u odnosu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na prošlu godinu.

Najmanji iznos sredstava koji se može odobriti po projektu je 50.000 dinara, a najveći 1,5 miliona dinara. Ukoliko je učesnik konkursa, koji je objavljen na sajtu Opštine Bujanovac, u tekućoj godini već koristio sredstva namenjena projektnom finasiranju medija, sa istim projektom može konkurisati još jednom u toku ove godine, a dodeljeni iznos ne može da pređe 80 odsto vrednosti projekta i to uz sredstva koja je već dobio.

Rok za podnošenje prijava i projekata je 15 dana od dana objavljivanja konkursa.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.