Raspisan konkurs za stažiranje u državnim institucijama

Izvor: juGmedia, 08.Nov.2014, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za stažiranje u državnim institucijama

NIŠ/BUJANOVAC/PREŠEVO/MEDVEĐA – Kancelarija za ljudska i manjinska prava pozvala je pripadnike albanske, bošnjačke i romske nacionalne manjine da se prijave na konkurs „Program stažiranja za mlade -pripadnike manjina u državnim institucijama u Srbiji“.

Rok za prijavu na konkurs i podnošnje neophodne dokumentacije je 17. novembar.Prijavni formula i tekst oglasa sa svim neophodnim informacijama zainteresovani mogu da pronađu na internet stranicama Kancelarije za ljudska i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << manjinska prava i Koordinacionog tela Vlade Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

Formular će biti dostupan i u odeljenju Koordinacionog tela u Preševu i Bujanovcu, a dodatne informacije mogu se da se dobiju u ispostavi Kancelarije za ljudska i manjinska prava u u Nišu i putem telefona 018 504 779.

Izabrani kandidati će potpisati ugovore sa Kancelarijom za ljudska i manjinska prava i za vreme trajanja staža doijaće mesečnu nadoknadu.

Šestomesečni program stažiranja biće realizovan uz finansijsku podršku Ambasade Velike Britanije u Beogradu.

Cilj projekta je aktivnije učešće mladih pripadnika albanske, bošnjačke i romske nacionalne zajednice u javnom životu i njihovo veće uključivanje u rad državnih institucija u Srbiji.

 (Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.