Raspisan konkurs za nagradu za filantropiju

Izvor: JužneVesti.com, 17.Sep.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za nagradu za filantropiju

Domaće i strane kompanije, korporacije, preduzeća, medijske kuće, korporativni fondovi, fondacije i pojadinci mogu se do 16. oktobra prijaviti ili predložiti kandidata za VIRTUS nagradu za filantropiju koju po 9. put dodeljuje “Trag Fondacija”.

Kako kažu iz Fondacije, nagrada se dodeljuje onima koji su u toku 2014. godine doprineli opštem dobru pružajući materijalnu ili drugu vrstu podrške neprofitnim akcijama ili organizacijama civilnog društva.

Nagrada >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će biti dodeljena u 5 kategorija - za doprinos kompaniji na nacionalnom nivou, za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje, nagrada za malo i srednje preduzeće, nagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora i nagrada za individualni doprinos filantropiji - kažu u Fondaciji.

Kako dodaju, od prethodne godine su uvedene nominacije u oblasti individualnog doprinosa filantropije, kako bi se istakla uloga individualnih darodavaca koji podržavaju inicijative za opšte dobro.

Dodatne informacije, detaljni uslovi konkursa i prijavni formulari dostupni su na zvaničnom internet sajtu VIRTUS nagrade.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.