Raspisan konkurs za direktora grdeličkog Komunalca

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za direktora grdeličkog "Komunalca"

Oni koji misle da mogu da vode Javno komunalno preduzeće "Grdelica", a pritom imaju završen fakultet i najmanje 3 godine iskustva na poslovima povezanim sa javnim preduzećima, mogu se prijaviti za konkurs za ovo direktorsko mesto. Prijave se mogu slati do 5. avgusta.

Javni konkurs raspisan je jer trenutnom direktoru Zoranu Joviću uskoro ističe četvorogodišnji mandat, a na konkurs se mogu prijaviti svi koji ispunjavaju uslove.

Kandidat mora da bude punoletan, da >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ima stečeno visoko obrazovanje, da ima najmanje 5 godina radnog iskustva na poslovima na kojima se zahteva visoko obrazovanje, da ima najmanje 3 godine radnog iskustva na poslovima koji su povezani sa poslovima javnog preduzeća, da poznaje oblast korporativnog upravljanja, zatim da ima radno iskustvo u organizovanju rada i vođenju poslova, da nije član političke stranke ili da mu je funkcija u mirovanju - stoji u konkursnoj dokumentaciji.

Uz prijavu, koja treba da sadrži ime i prezime kandidata, datum i mesto rođenja, adresu stanovanja, podatke o obrazovanju, vrsti i dužini radnog iskustva i posebnim oblastima znanja, prilažu se i dokazi o napred navedenom.

Dokazi se prilažu u orginalu ili overenoj fotokopiji. Prijave sa dokazima podnose se Komisiji za imenovanje direktora, preko Gradske uprave, Odeljenju za komunalno-stambene poslove, saobraćaj i infrastrukturu, Trg revolucije 45, sa naznakom Za javni konkurs za imenovanje direktora JKP “Grdelica” - navodi se u konkursu.

Detaljne informacije o konkursu mogu se dobiti svakog radnog dana od 11 do 14 sati, na telefon 016/ 218 424 od Snežane Perovanović ili Gorana Đorđevića.

Celokupan tekst konkursa možete pogledati ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.