Radulović na Hilovu Srbiju zapada: Srbiji suverenitet na KiM pa razgovori o svemu ostalom

Izvor: KMnovine.com, 11.Jun.2023, 04:35

Radulović na Hilovu "Srbiju zapada": Srbiji suverenitet na KiM pa razgovori o svemu ostalom

Radulović na Hilovu "Srbiju zapada": Srbiji suverenitet na KiM pa razgovori o svemu ostalom Reagujući na drsku i ponižavajuću izjavu američkog ambasadora Kristofera Hila, da Srbija treba da "promeni pravac i potpuno priđe zapadu" predsednik DJB, Saša Radulović realno odgovorio - "prvi korak vraćanje suvereniteta Srbiji na KiM"



   
Saša Radulović    


Američki ambasador u Beogradu Kristofer >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Hil, već naviknut da Srbijom šeta, komentariše je i upravlja kao da je njegova lična prćija a ne zemlja domaćin čije gostoprimstvo zbog podrške albanskom terorizmu 90-tih nije ni zaslužio, izjavio je juče kako se nada da ljudi „razumeju suštinski koncept koji podrazumeva da Srbija potpuno promeni svoj pravac i potpuno priđe Zapadu“.

Osnivač i predsednik stranke Dosta je bilo - DJB, Saša Radulović, odgovorio je trezveno i krajnje realno. Radulovićev odgovor prenosimo u celini:

Prvi korak je vraćanje suvereniteta Srbiji na Kosovu i Metohiji. Srbija se obavezuje da neće praviti greške iz 80-tih i 90-tih, da neće tretirati Albance kao građane drugog reda i da će im omogućiti puno poštovanje najvišeg stepena autonomije u Zajednici albanskih opština.

A onda možemo razgovarati o svim ostalim stvarima. Nama je i protivpravno bombardovanje 1999. jako važna tema, ali ništa nije važnije od Kosova i Metohije.


Srbi ne mrze Amerikance iako ste se mnogo ogrešili o nas. Postoji način da se to ispravi. On počinje od prvog koraka. Nadamo se da razmišljate o njemu. Čini nam se da vidimo neke pomake.


Naš viševekovni neprijatelj je Nemačka (ne narod već politika njihove države koja bi da kolonizuje naš prostor). Sada se ne zove Nemačka, već EU, ali to je isto za Balkan. Dva puta do sada u istoriji smo se našli na temi Nemačke i interesi su nam se poklopili. Ako se ta tema pojavljuje treći put, vi znate koja je jedina zemlja u ovom delu Evrope na koju možete računati. Ali prvo ide prvi korak.







* * *

Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.