Izvor: JUGpress.com, 05.Dec.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radove na rekonstrukciji škole počinju u decembru

VLASOTINCE

Iako je graditeljska sezona završena radovi na kompletnoj rekonstrukciji OŠ “8.oktobar“ u Vlasotincu počeli su pre tri dana.

Radove vredne nešto više od 144 miliona dinara finansira Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije, a izvodi Ekspertuniverzal iz Beograda, sa svojim podizvođačima, saopšteno je iz kabineta predsednika opštine.

Rok za završetak radova je 210 kalendarskih dana.

Preciziran o je da se stari nameštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iznosi u DTV Partizan a da deca od prošle nedelje nastavu pohađaju u OŠ „Siniša“ Janić“ i Tehničkoj školi, odnosno Gimnaziji.

“Kao što je prethodno renovirana OŠ „Siniša Janić“, tako će se raditi i škola „8.oktobar“ – od poda do plafona – ostaju samo zidovi. Mala zgrada u kojoj je kuhinja se ruši i gradiće se nova. Projektanti nisu dozvolili da se rekonstruiše, pošto je reč je o montažnom objektu. Stolarija, iako relativno nova, zameniće se kvalitetnijom koja će ispuniti određene standarde, a od izvođača smo tražili da pažljivo demontira postojeću kako bi mogla da se iskoristi na drugim objektima”, kaže pomoćnik predsednika opštine Vlasotince Vladimir Kocić.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.