Izvor: JUGpress.com, 27.Feb.2021, 11:53

Radnika čeka težak meč sa Javorom

SURDULICA

Radnik u subotu u okviru 24.kola Super lige Srbije dočekuje tim Javora iz Ivanjice. Tradicionalno teški susreti dva tima do sada su kao takvi uglavnom bili neizvesni, bez obzira da li se igra u Surdulici ili Ivanjici.

U jesenjem delu prvenstva ekipa Javora je na domaćem terenu pobedom od 2:1 nad  gostima iz Surdulice zadržala sva tri boda, a šta se od predstojećeg susreta ova dva tima očekuje, čulo se na redovnoj konferencije za medije FK Radnik:
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
– Igramo sa jednom pravom takmičarskom ekipom koja jako dobro igra i kući i na strani. Da su itekako dobri na strani pokazuje i podatak da su jesenas Zvezdi uzeli bod na Marakani. Specifično je kod njih to da često menjaju formacije, igraju tvrdo, jako su dobri u prekidima i sve pokazuje da nas čeka jedna teška i neizvesna utakmica. Bonžulić je trener koji je jedan dobar period proveo ovde u Surdulici, poznaje dobro ekipu Radnika i zna kako i koliko je teško ovde igrati. Izuzetnan je takmičar, igra tvrdo, igra jako, direktan fudbal sa malim posedom i dosta stavlja akcente na prekide, tako da moramo tu biti najoprezniji, ali i nametnuti svoj ritam, odgovoriti, i na kraju postaviti dobar rezultat – rekao je na konferenciji za medije pred meč sa Javorom, trener Radnika, Slavoljub Đorđević i dodao:

– Zaboravili smo utakmicu sa Partizanom i ove nedelje smo dosta radili na popravkama individualnih greški u toj utakmici. Momci su radili dobro i kvalitetno i sigurno je da će sve uraditi da pobedimo goste iz Ivanjice. U prvom delu sezone Javor nas je pobedio, tradicionalno su teške utakmice, ali ja ne sumnjam da će ovi momci izaći hrabro i jako, i uz Božju pomoć da uspemo i da pobedimo.

Utakmica Radnik – Javor igra se u subotu od 14h na Gradskom stadionu u Surdulici, a multi TV prenos utakmice obezbeđen je na kanalu TV Arene Sport.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.