Radnik u subotu gostuje Borcu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2015, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik u subotu gostuje Borcu

Fudbaleri surduličkog Radnika pokušaće da nastave niz od 9 utakmica bez poraza u subotu 28. novembra kada od 13 sati gostuju Borcu u Čačku. 

Surduličani su trenutno na 10. poziciji sa 21 bodom, a putuju u Čačak gde ih čeka neugodan protivnik. Trenutno trećeplasirani Borac je na poslednje 4 utakmice zabeležio samo jedan trijumf, uz jedan remi i dva poraza.

Borac nije slučajno tamo gde jeste i ta utakmica nosi puno neizvesnosti. Borac >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je promenio trenera, a gledajući prethodne utakmice vide se neke promene sa trenerom Kosanovićem. Neće nam biti lako, ali imamo razloga za optimizam jer imamo dobru seriju iza sebe -

Zbog kartona u konkurenciji za tim neće biti Miloša Milovanovića i Bratislava Pejčića, dok će zbog povreda pauzirati Vladan Pavlović, Miloš Stanković i Uroš Mirković.

Dobili smo Putinčanina, ali imamo puno kadrovskih problema i malo igrača na treningu. Nadam se da ćemo smognuti dovoljno snage da se dobro spremimo i iz Čačka se vratimo neporaženi - dodaje Veselinović.

U prvom delu sezone Radnik je na svom terenu savladao Borac rezultatom 1:0.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik gostuje Borcu

Izvor: OkRadio.rs, 26.Nov.2015

Vranje - Fudbaleri Radnika iz Surdulice u subotu u od 13 časova u Čačku igraju sa ekipom Borca u utakmici 19. kola Super lige Srbije. Surduličani su trenutno na 10. mestu sa 21 bodom, dok je Borac na trećoj poziciji.   Prema oceni Miloša Veselinovića, trenera Rdanika, Borac nije slučajno...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.