Radnik u četvrtfinalu Kupa nakon 0:2 i penal-serije

Izvor: JužneVesti.com, 25.Nov.2020, 17:43

Radnik u četvrtfinalu Kupa nakon 0:2 i penal-serije

Fudbaleri Radnika iz Surdulice gubili su sa 2:0 u osmini finala Kupa, ali su golovima Spasića i Pavlova izjednačili i izborili penale gde je golman domaćih Ivan Kostić jednom spasio svoj gol, a Milan Makarić je u četvrtoj seriji potvrdio pobedu Surduličana (4:2 u penal-seriji). Mečevi četvrtfinala Kupa planirani su za 10. mart naredne godine.

Dobrim izvođenjem penala protiv trenutno četvrtoplasirane ekipe Superlige, tim iz Surdulice je obezbedio plasman u četvrtfinale >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Kupa Srbije. U prvoj seriji Puškarić je promašio gol Radnika, a Delić je bio precizan i doneo je prednost domaćinu od 1:0. Usledili su golovi Pantića za Čukarički i Pavlova za Radnik, pa i pogoci Kostića (2:2) i Bogdana Stamenkovića (3:2).

Golman Radnika Ivan Kocić je potom odbranio gol Mijailloviću, a Milan Makarić je bio precizan i tako doneo pobedu surduličkom timu od 4:2 u penal seriji (2:2 nakon 90 minuta).

U regularnom delu meča veliki preokret napravili su Surduličani pošto su gubili sa 2:0 golovima Stefana Kovača u 14. i Asmira Kaljevića u 28. minutu. U 53. minutu Spasić, je, nakon akcije Mitoševića i Subotića, dao gol za Radnik, a izjednačenje je doneo Ukrajinac Jevgenij Pavlov u 87. minutu.

Čukarički je od 68. minuta igrao sa igračem manje jer je zbog drugog žutog kartona igru napustio Miladin Stevanović.

Četvrtfinalni mečevi bi trebalo da budu 10. marta naredne godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.