Radnik smenio trenera Dodića

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik smenio trenera Dodića

Zbog 4 poraza u 6 kola Superlige, od čega 3 vezana, u Radniku su odlučili da je promena trenera Mladena Dodića način da se “razmrda” ekipa. U narednim danima očekuje se imenovanje novog stratega, kaže sportski direktor kluba Darko Gašić, a ukoliko se to ne desi pre utakmice sa Proleterom, na njoj će tim predvoditi dosadašnji Dodićev pomoćnik Goran Jocić.

Nakon istorijske pobede nad Partizanom u 1. kolu Superlige, Radniku je sve krenulo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nizbrdo, pa su nakon toga uspeli da pobede još samo “fenjeraša” Zemun.

Procenili smo i šef stručnog štaba i mi da je potrebna promena, da će ekipa bolje reagovati na promenu i sa tim ciljem smo to uradili, da malo “prodrmamo” ekipu i da bude uspešna u narednom periodu - objašnjava Gašić.

Podsetimo, Dodić je u Radnik stigao letos, prošao pripreme da ekipom i predvodio tim u prvih 6 kola Superlige. U Surdulicu je došao iz sofijskog kluba Lokomotiva, a pre toga je trenirao Borac iz Čačka, Javor iz Ivanjice, Novi Pazar, Dinamo iz Vranja i Jagodinu.

Tim iz Surdulice trenutno se nalazi na 13. poziciji Superlige sa 6 osvojenih bodova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kola krenula nizbrdo nakon pobede nad Partizanom, smenjen Dodić

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018

Superligaš iz Surdulice počeo je sezonu istorijskim trijumfom nad Partizanom ali je bajka kratko trajala. Ceh platio Mladen Dodić...Fudbalski klub Radnik iz Surdulice smenio je dosadašnjeg šefa struke Mladena Dodića pred utakmicu 7. kola Super lige Srbije sa Proleterom...Sportski direktor Radnika...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.