Radnik sa igračem manje do sigurne pobede nad Bačkom

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik sa igračem manje do sigurne pobede nad Bačkom

Iako su čitavo drugo poluvreme imali igrača manje na terenu, fudbaleri Radnika su u Surdulici uspeli da savladaju Bačku sa 2:0, u 3. kolu plej-auta Superlige.

Pola sata od početka meča prvi put se zatresla mreža gostiju, pošto je mladi reprezentativac Srbije Igor Zlatanović postigao svoj deveti pogodak u Superligi ove sezone. Iako je sve krenulo kako treba, u nadoknadi vremena prvog dela meča sudija je dodelio crveni karton iskusnom Draganu Žarkoviću. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Tako su u drugo poluvreme Surduličani bli primorani da uđu sa igračem manje, ali to im, čini se, ni najmanje nije poremetilo planove. Nastavili su da napadaju sa istim intenzitetom i po povratku na teren, a rivale su sveli na samo jedan šut ka golu za celo poluvreme.

Nagrada za srčanost stigla je u 68. minutu, kada je duplirao i postavio konačan rezultat Nikola Žakula.

Radnik je napredovao za jednu poziciju i sada je na 11. mestu u Superligi. U 4. kolu plej-auta Surduličani će otputovati Šabac, gde će gostovati Mačvi, a taj duel na programu je u nedelju, 29. aprila, od 19 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.