Radnik protiv Javora u derbiju sredine tabele

Izvor: JužneVesti.com, 11.Mar.2016, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik protiv Javora u derbiju sredine tabele

Fudbaleri surduličkog Radnika gostovaće u subotu 12. marta u Ivanjici ekipi Javora. Meč 26. kola Superlige može se okarakterisati kao derbi sredine tabele jer se ekipe nalaze na deobi 8. mesta sa 31 osvojenim bodom.

Epilog ovog meča može u bitnoj meri odrediti učesnike plej-ofa i plej-auta jer je do kraja ligaškog dela ostalo još 5 kola.

Šef stručnog štaba Surduličana Miloš Veselinović ne obazire se previše na stanje na tabeli. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Već u nekoliko izjava sam rekao da nama nije bitno da li ovogodišnje prvenstvo završavamo preko plej-ofa ili plej-auta. Cilj nam je opstanak u ligi i sve od sredine tabele pa prema vrhu bilo bi prihvatljivo za nas - jasan je on.

On je zatim izneo niz pohvala na račun narednog protivnika Radnika.

Oni svojim kvalitetom zaslužuju mnogo više bodova. Javor je dobra ekipa i time što ne osvajaju bodove u nekoliko prethodnih kola nimalo ne umanjuju značaj i sliku u meni samom o tome kakav je to tim - rekao je Veselinović.

Strateg surduličke ekipe izdvojio je nekolicinu igrača iz Ivanjice na koje treba posebno da se obrati pažnja.

Mi u predstojećem susretu imamo pretnju od trojice, četvorice njihovih igrača na koje moramo obratiti pažnju. To su igrači koje ja jako dobro poznajem, jer sam imao zadovoljstvo da ih treniram još u Obrenovcu, a to su Docić i Dražić, dve možda i udarne igle, a tu je i Stojaković, svakako i Gafurov koji je postigao gol na utakmici u Surdulici - podvukao je trener Radnika.

Sa timom na put neće krenuti Deletić i Pejčić, zbog odrađivanja kartona.

U prvom delu sezone Radnik i Javor su u Surdulici podelili bodove - 1:1.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.