Radnik pred Novi Pazar: Od ovog kola krećemo da se penjemo tamo gde nam je mesto

Izvor: JužneVesti.com, 28.Avg.2020, 19:40

Radnik pred Novi Pazar: "Od ovog kola krećemo da se penjemo tamo gde nam je mesto"

Sa dosadašnjim pomoćnim trenerom Dejanom Đuričićem u ulozi glavnog Radnik putuje na utakmicu 6. kola Superlige, koju će igrati u Novom Pazaru u subotu, 26. avgusta. Surduličani su vezali četiri poraza, ali Đuričić smatra da su igrali dobro i da je jedino rezultat izostao, pa najavljuje da žale da "od ovog kola krenu da se penju takmo gde im je i mesto".

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Sa novim trenerom po bodove u Novi Pazar

Izvor: JUGpress.com, 28.Avg.2020

SURDULICA..U okviru šestog kola Super lige Srbije, ekipa Radnika gostuje u Novom Pazaru, gde će u subotu uveče odmeriti snage sa istoimenim superligašem...Tim Radnika biće predvođen prvim pomoćnim trenerom, Dejanom Đuričićem, a šta očekuje od svoje ekipe na ovom gostovanju, čulo se na redovnoj...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.