Radnik otputovao na pripreme na Ohrid

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2016, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik otputovao na pripreme na Ohrid

Fudbaleri surduličkog Radnika otputovali su danas na pripreme na Ohridsko jezero i biće tamo 13 dana. Trener Miloš Veselinović u Makedoniju je poveo 22 fudbalera.

Nakon dvonedeljnih priprema u Surdulici, na redu je drugi deo priprema u makedonskom letovalištu. Surduličani će tamo imati tri pripremna meča protiv čačanskog Borca, subotičkog Spartaka i Mladosti iz Lučana.

Strateg Radnika za vreme boravka na Ohridu očekuje dve >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << stvari.

Prvo i najosnovnije da dovedemo još nekoliko pojačanja, koja bi nam se tamo priključila. A druga stvar je da se što bolje uigramo i postavimo stvari na svoje mesto - rekao je on.

Fudbaleri Radnika su juče odigrali prvu proveru protiv kruševačkog Napretka u kojoj su remizirali - 1:1.

Zadovoljan sam viđenim, budući da se igralo po jako hladnom vremenu, a i bilo je nekoliko igrača na probi. Evidentno je da su nam u svim redovima potrebna pojačanja i rešavanje tih problema je prioritet - istakao je Veselinović.

Posle veziste kotorskog Bokelja Aleksandra Šćekića, Radnik je pojačao bivši fudbaler Jagodine 22-godišnji Miloš Deletić, koji pokriva poziciju levog krila.

Spisak putnika za Ohrid: Miroslav Grujičić, Miloš Milovanović, Miloš Stanković, Filip Stojanović, Lazar Arsić, Slaviša Stojanović, Borivoje Ristić, Aleksandar Gojković, Jovan Jovanović, Bratislav Pejčić, Nikola Stojanović, Vladan Pavlović, Miloš Marković, Nikola Vasiljević, Aleksandar Šćekić, Marko Putinčanin, Petar Stamatović, Miloš Deletić, Nikola Nikolić i Stefan Ristić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.