Radnik minimalcem poražen i u Novom Pazaru

Izvor: JužneVesti.com, 07.Apr.2023, 11:38

Radnik minimalcem poražen i u Novom Pazaru

Posle TSC-a fudbaleri Radnika doživeli su još jedan minimalan poraz, pošto je u 29. kolu Superlige od njih rezultatom 1:0 (0:0) bio bolji Novi Pazar.

Po vrlo teškom terenu koji je dan ranije bio potpuno pod snegom izabranici Slavoljuba Đorđevića bili su ravnopravan rival timu koji se trenutno nalazi na deobi 5. mesta.

Obe ekipe u prvom poluvremenu pretile su sa distance, a Radnik je najveću šansu na utakmici propustio u 67. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kada je Danoski iz izgledne pozicije šutirao preko gola, da bi Makarić par minuta kasnije šutirao u golmana domaćih.

Usledila je kazna na drugoj strani, Pešukić je u 78. minutu pronašao Majdevca koji je zatresao mrežu Ranđelovića, a kasnije će se ispostaviti i postavio konačan rezultat. Probali su gosti da stignu do boda, a pošto u tome nisu uspeli ostali su na 20 osvojenih bodova i 15. mestu koje vodi u niži rang.

U poslednjem kolu reguarnog dela Superlige Radnik će dočekati Napredak, a onda im sledi plej-aut i grčevita borba za opstanak.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.