Radnik gostuje Radu na Banjici

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik gostuje Radu na Banjici

Nakon dva remija i jedne dobre pobede pred domaćom publikom fudbalere surduličkog Radnika već večeras očekuje utakmica 4. kola Superlige na Banjici protiv Rada u 20 sati.

Surduličani će za protivnika imati ekipu sastavljenu od kvalitetnih pojedinaca, ali koja još uvek nije dobro “naštimovana” budući da su u sva 3 kola pretrpeli poraze. Ipak, imena poput iskusnih Nikole Drinčića i Miljana Mrdakovića i nekoliko omladinskih reprezentativaca >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zahteva respekt.

Očekuje nas utakmica protiv izuzetno kvalitetnog rivala, koji u prva tri kola nije imao rezultat, medjutim igrom i kvalitetom tima su zaslužili mnogo više. Nadam se da ćemo nastaviti da podižemo nivo naše igre i pored kadrovskih problema koje imamo. Na povrede se žale Gojković, Pejčić, Jovanović, Stojković i pitanje je ko će od njih moći da nam pomogne u ovom meču - istakao je trener Radnika Goran Lazarević.

On dodaje da, i bez obzira na sve poteškoće, ima dovoljan broj kvalitetnih igrača, koji mogu da odgovore zahtevima koji se pred njih postavljaju. Tim po njegovim rečima ide na Banjicu da se nadigrava sa odličnim rivalom, sa zadatkom prikupljanja bodova u ovoj sezoni.

Surdulički superligaš će već za vikend odigrati utakmicu 5. kola protiv čačanskog Borca na svom terenu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.