Izvor: JUGpress.com, 20.Okt.2020, 20:24

Radnik gost Kabela u Kup utakmici

SURDULICA

Utakmicu 1/16 finala KUP-a Srbije Radnik odigrava u Novom Sadu, gde će snage odmeriti sa ekipom Kabela. Pred polazak ekipe put Novog Sada, trener Radnika izneo je očekivanja od ovog susreta, ukazujući na značaj nastupa u prvenstvu kao i na gust raspored mečeva, zbog čega će ovo putovanje preskočiti neki momci iz dosadašnje standardne postave:

„I pored toga što nam je prioritet prvenstvo idemo da odigramo utakmicu kupa da prođemo. Ono što će se samo razlikovati >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je to da ćemo odmoriti bar petoricu igrača koji su do sada izneli najveći teret, imali najviše minuta i moramo da ih odmorimo. Ostali prvotimci kreću na put i najverovatnije ćemo dati šansu igračima sa dosada manjom minutažom, da vidimo u kom su stanju i da li su konkurentni za standardni tim. Optimista sam, idemo sa ciljem da prođemo, pa šta bude“. – jasan je pred put trener Radnika, Slavoljub Đorđević, izuzetno respektujući protivnika:

„Ekipa Kabela je tim koji sigurno ulazi u Super ligu. Prvi su na tabeli Prve lige što pokazuje o kakvom se kolektivu radi. Očekuje nas dosta teška utakmica, ali ja verujem u ove momke i nadam se prolazu“.

Utakmica Kabel – Radnik igra se u sredu 21.oktobra na stadionu FK Kabela u Novom Sadu, a početak susreta zakazan je za 14:30 časova.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.