Radnik dočekuje Čukarički, trener želi da igrači igraju kao protiv Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik dočekuje Čukarički, trener želi da igrači igraju kao protiv Radničkog

Na deobi druge pozicije se trenutno nalazi beogradski Čukarički i samo dva puta je ove sezone izgubio, a Radnik želi da mu nanese i treći poraz, mada su u redovima surduličkog kluba svesni koliko će to biti teško. Ovaj meč 18. kola Superlige igra se na Gradskom stadionu u Surdulici u subotu, 30. novembra, od 16 sati.

Surduličani nisu pobedili u poslednja 3 meča, zbog čega bi im 3 boda iz ove utakmice mnogo značila. Još je treneru Simu Kruniću živ u sećanju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << meč na "Čairu" protiv Radničkog, kada je njegov tim poslednji put pobedio, pa taj duel posmatra kao prototip dobrog pristupa fudbalera. Radnik je trenutno u zoni koja vodi u baraž za opstanak u Superligi, odnosno na 13. poziciji.

Da bismo ostvarili povoljan rezultat moramo da imamo pristup kakav smo imali protiv Radničkog. Dosta je dobar bio i protiv Voždovca, ali u ovim poslednjim utakmicama nismo imali tako dobar pristup, nismo dali svi ono što smo imali i zato nam se to vratilo. Ja se ne bojim za motivaciju u ovoj utakmici, jer će je biti mnogo, normalno da su svi igrači na jednom psihološki visokom niovu kada se igra protiv tako dobre ekipe. Uz dozu sreće, moramo da pokušamo da iznenadimo i osvojimo bodove - priča Krunić.

Sarajlija je prošle godine iz Radnika otišao upravo na Banovo brdo, gde je proveo čitavu prošlu sezonu, pa zna šta njegov novi-stari tim čeka. Beograđani imaju odličnu sezonu, dele 2. poziciju na tabeli Superlige sa Vojvodinom, a imaju i meč manje.

Igramo sa ekipom koja je za mene jedna od najboljih u Srbiji. Igraju mnogo dobro, imaju dobre igrače, dobar stručni štab. Jednostavno, u nezgodno vreme za nas dolazi nam izuzetno dobra ekipa koja teško gubi. Sa druge strane, mi imamo imperativ rezultata. Moramo da učinimo sve da pokušamo da iznenadimo Čukarički, jer u svim linijama imaju dobre igrače, dobro su uigrani, spremni, mladi - rekao je Krunić.

U redovima Radnika sigurno se neće naći povređeni Bratislav Pejčić i Nenad Stanković, kao i Žarko Marković, koji ima kartone. Bojan Bojić se oporavlja, ali neće nastupiti do proleća.

Ulaznice za duel Radnika i Čukaričkog se mogu kupiti na blagajni u centru Surdulice od 10 do 14 sati, a na dan odigravanja utakmice i na blagajni stadiona od 13 do 16 sati. Cene su 100 dinara za zapad i 200 dinara za istok.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Napretku najavljuju zanimljiv i težak meč protiv Dunava

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2019

Kao jednu od zanimljivijih utakmica 9. kola Košarkaške lige Srbije najavljuju u Napretku njihov meč sa Dunavom iz Starih Banovaca, zakazan za subotu, 30. novembar od 16 sati. Kako bi animirali publiku da ispuni Halu sportova, Aleksinačni su odlučili da ulaz bude besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.