Izvor: JUGpress.com, 20.Mar.2021, 19:42

Radnik bez pola ekipe izlazi na megdan beogradskom Radu

SURDULICA

Poslednje kolo pre prvenstvene pauze zbog utakmica reprezentacije Radnik igra u Beogradu protiv ekipe Rada.

Dobre partije u zgusnutom rasporedu prvenstvenih utakmica i utakmice kupa, uzeo je na drugoj strani danak Surduličanima da u poslednje kolo pre nastupajuće pauze ulaze sa većim kadrovskim problemima i to kada ih očekuje teško gostovanje čvrstoj ekipi koja se trenutno nalazi u kritičnoj zoni tabele Super lige.

– Očekuje nas teška utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Igramo sa ekipom Rada, velikim klubom sa velikom tradicijom, no sada se bore za opstanak. Sigurno je da će imati veliki imperativ pobede i da će od prvog minuta ići na to. Mnogo su bolja ekipa sada i mnogo bolje igraju nego u prvom delu sezone što govori da nas ne čeka nimalo naivan susret.  Mi jesmo u seriji dobrih rezultata, no i pored toga i dalje imamo kadrovskih problema. Četvorica igrača su povređena, a trojica odrađuju parne kartone. U teškoj smo situaciji što se toga tiče, no slične situacije su nam se dešavale u prvom delu na par utakmica ali smo se izborili. I ovoga puta izlazimo jako i hrabro i učinićemo sve da napravimo dobar rezulta – rekao je na konferenciji za medije pred polazak na put, trener Radnika, Slavoljub Đorđević.

U prvom delu prvenstva Radnik je pobedom nad ekipom Rada na domaćem terenu slavio rezultat od 4:2, i ovaj rezultat je slavljen sa razlogom više. Ova pobeda bila je ključna za preokret Surduličana u jesenjem delu prvenstva i momenat od kada je Radnik krenuo sa nizanjem dobrih partija.

Utakmica Rad – Radnik igra se u nedelju od 15 časova na stadionu Kralj Petar I u Beogradu. Multi TV prenos na kanalu TV Arene Sport 1.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.