Izvor: JUGpress.com, 19.Mar.2024, 20:42

Radionica o mentalnom zdravlju mladih sutra u Gimnaziji ,,Bora Stanković”

VRANJE
Mladi aktivisti ispred grupe „216“ održaće radionicu o mentalnom zdravlju za učenike treće i četvrte godine u svečanoj sali Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju  u sredu, 20. marta u 12 časova, sapštili su iz udruženja ,,Aktivisti iz komšiluka”.
,,Na toj radionici prisutnima će biti predstavljene metode u borbi protiv negativnih misli i stresa, a moći će da saznaju i koji su faktori i problemi najčešći kod mladih. Takođe, imaće priliku da
učestvuju i u otvorenim diskusijama i interaktivnim vežbama sa drugim učesnicima. Hajde da sa lakoćom pričamo o mentalnom zdravlju i pronađemo najbolji način kako da brinemo o njemu“, rekli su iz ovog udružeja.
Broj mesta...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.