Radijatori topli već od sutra

Izvor: juGmedia, 06.Okt.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radijatori topli već od sutra

Gradsko leskovačko preduzeće Toplana počeće da greje stanove i poslovni prostor već od sutra, ukoliko bude hladno vreme, potvrđeno je Jugmedii u ovom preduzeću.

Ako bude hladno kao danas, sutra puštamo grejanje, ali u svakom slučaju od ponedeljka će biti topli radijatori, a jačina grejanja zavisiće opet od vremenskih prilika“, kaže za direktor Toplane Jovica Đorđević.

Ova toplana za daljinsko grejanje koristi gas, mazut i ugalj i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ima obezbeđene zalihe sva tri energenta.

Ugalj ćemo uključiti tek u novembru“, dodaje Đorđević.

Toplana greje 330.000 kvadrata, od čega 110.000 poslovnog i 220.000 hiljada kvadrata u 3.800 domaćinstava u Leskovcu.

Direktor Đorđević kaže da je ovih dana imao pozive Leskovčana s molbom da se grejanje uključi pre predviđenog roka, 15. oktobra. I prošle godine Toplana je sa sezonom grejanja krenula ranije.

Inače, cene grejanja nisu se menjale od 2015. godine i iznose 76,95 dinara po kvadratu, plus 10 posto PDV, koji takođe plaćaju korisnici usluga.

Milica Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.