Putevi u Pirotskom okrugu prohodni

Izvor: juGmedia, 09.Dec.2012, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi u Pirotskom okrugu prohodni

PIROT – Sneg koji je sinoć pao na području Pirotskog okruga nije izazvao velike teškoće u saobraćaju, rečeno je “JUgmediji u operativnom Centru MUP u Pirotu.

“Visina snežnog pokrivača je oko 4 santimetra i ne pričinjava velike teškoće putarima. Nema zavejanih i odsečenih sela i da se autobuski saobraćaj odvija normalno. Ekipe preduzeća  koje brine o održavanju magistralnog puta od Pirota ka Nišu i

ka bugarskoj granici su stalno na terenu. Prohodni su i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << regionalni putni pravci ka Babušnici i Zvonačkoj banji i ka gornjem Visoku na Staroj planini o kojima takodje brine PZP. Od ranog jutra ekipe PZP-a su sa mehanizacijom na terenu i po potrebi čiste sneg na magistralnim i regionalnim putnim pravcima”, rekao je dežurni operater, Toško Stančev .

U Službi hitne medicinske pomoći pirotskog Doma zdravlja nam je rečeno da nije bilo posebnih poziva pacijenata i da se rad odvija uobičajeno.

JP“Gradska Toplana“ u Pirotu svoje korisnike greje nesmetano od 6 do 22 sata i spremno je da ukoliko budu izuzetno niske spoljnetemperature da greje tokom cele noći i održava sistem grejanja.

„Imamo minimalne rezerve mazuta, od jedno 150 tona , što je dovoljno za 3-4 dana grejanja, ali stalno nabavljamo nove količine mazuta. Od Direkcije republičkih robnih rezervi dobili smo pozajmicu od 1.300 tona mazuta a ugovor o isporuci ovih količina energenta potpisaćemo tokom ove nedelje”, rekao je direktor Javnog preduzeća “Gradska Toplana“, Radovan Nikolić.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Prohodni putevi u Pirotskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Dec.2012, 12:16

Svi putevi na teritoriji Pirotskog upravnog okruga su prohodni i saobraćaj se odvija bez problema.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.