Izvor: JUGpress.com, 22.Okt.2019, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pusta reka deklasirala Žitorađu

LEBANE

Fudbaleri Puste reke na svom terenu prosto su deklasirali gostujuću ekipu Žitorađe rezultatom 5:1 i tako najavili da se nisu odrekli ambicija za najviši plasman. Pobedi su se najzad radovali i fudbaleri Jablanice koji su na svom terenu u Medveđi sa 2:1 savladali ekipu Jastrepca iz Blaca. Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja poraženo je sa 2:1 u Vranjskoj banji od istoimene ekipe. Morava u Vladičinom Hanu bila je bolja u meču sa ekipom Budućnosti iz Orašja i savim zasluženo slavila >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pobedu 2:0. U Čekminu domaća istoimena ekipa lako i bez većih napora pobedila je ekipu Bobišta sa 3:1.

U ovom kolu slobodni su bili fudbaleri Sloge iz Leskovca.

Rezultati 11.kola:

Akademija 10 – Nebeski anđeli 0:1

Jablanica – Jastrebac 2:1

Vranjska banja – Jedinstvo 2:1

Polet 1980 – Pčinja 1:4

Svetlost – Kosanica 0:2

Morava – Budućnost 2:0

Pusta reka – Žitorađa 5:1

Čekmin – Bobište 3:1

U narednom 13.kolu sastaju se: Akademija 10 – Sloga, Vranjska banja – Nebeski anđeli, Polet 1980 – Jastrebac, Svetlost – Jedinstvo, Morava – Pčinja, Pusta reka – Kosanica, Čekmin – Budućnost, Bobište – Žitorađa. Slobodna je ekipa Jablanice.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.