Psi lutalice ponovo napali prolaznicu na Starom groblju

Izvor: JužneVesti.com, 17.Mar.2016, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psi lutalice ponovo napali prolaznicu na Starom groblju

Samo dan nakon što je na Starom groblju čopor od desetak pasa izujedao 76-godišnju ženu, na istom mestu 4 psa napala su 19-godišnju studentkinju koja ima ozbiljne povrede desne butine.

Kako kaže Slađana Madić, doktorka u obližnjem Dispanzeru lake industrije gde je devojka jutros oko 8 sati zatražila pomoć, povrede su ozbiljne, a studentkinja vidno istraumirana.

Ona ima poprilične povrede na desnoj butini, poderotine, tragove noktiju i tri ubodne rane od zuba. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Jedva smo je smirili - kaže dr Madić.

Nakon što su joj povrede sanirane, ona je puštena na kućno lečenje, a u dispanzeru i dalje ne mogu da se oporave od stresa koji su i sami preživeli.

Kada nam radni dan ovako počne, ceo dan smo pod utiskom, ne mogu još da se povratim. Nedeljno imamo 2 do 3 slučaja da saniramo povrede ljudima koje izujedaju psi ovde na Starom groblju - kaže dr Madić.

Prema njenim rečima, situacija se pogoršala u poslednjih godinu dana.

Podsetimo, juče ujutru psi su na istom mestu izujedali staricu i naneli joj povrede kakve lekari Hitne pomoći nisu videli u svojoj karijeri.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.