Prvi šahovski trofej Panteleja

Izvor: juGmedia, 09.Avg.2013, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi šahovski trofej Panteleja

NIŠ -  Proglašenjem  pobednika zatvoren je sedmodnevni  rejting turnir u šahu pod nazivom „I Trofej Pantelej“ koji je organizovan povodom slave gradske opštine Pantelej.

Organizatori turnira su Šahovski klub za slepa lica „Svitanje“, Šahovski savez Nišavskog okruga i opštine Pantelej.

Učestvovala su 30 šahista, među kojima i internacionalni majstor Željko Đukić i Fide majstor Aleksandar Ranđelović. Pored toga, dvojica šahista nalaze se na inostranim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rejting listama, te se ovaj turnir u šahu može okarakterisati kao međunarodni.

Sudija turnira, koji je održan u prostorijama Fakulteta umetnosti, bio je predstavnik Šahovskog saveza Nišavskog okruga Igor Lukić.

Prvo mesto je osvojio Nemanja Živković koji igra za šahovski klub Glubočica, Leskovac. Drugo mesto je osvojio Željko Đukić koji igra za ŠK Čelin Kamen. A treće mesto je osvoji Marko Živković koji igra za ŠK Ekonomist.

Zatvaranju turnira prisustvovali su predsednik opštine Srđan Savić. predsednik Skupštine opštine Bratimir Vasiljević i većnik za sport Stevan Veselinović.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.