Prvi rođendan bioskopa „Vilin grad“

Izvor: juGmedia, 15.Apr.2013, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi rođendan bioskopa „Vilin grad“

NIŠ – Bioskop „Vilin Grad“ će 18. aprila proslaviti prvi rođendan, uz slogan „Sve u pola cene“, kada će sve filmske i bioskopske poslastice (osim premijere filma „S/Kidanje“ i menija), biti snižene za 50 posto.

Tog dana u 20:30 časova će se premijerno prikazati film „S/Kidanje“ kojoj će prisustvovati autorska ekipa – glumci Nikola Rakočević, Dragana Dabović, Marko Janketić i reditelj i scenarista filma Kosta Đorđević.

U susret rođendanu, bioskop >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << „Vilin Grad“ svim vernim posetiocima poklanja kupone za besplatne kokice, koji se od 12. aprila mogu preuzeti na fejsbuk fan stranici bioskopa „Vilin Grad“ (http://www.facebook.com/BioskopVilinGrad).

Na zidu stranice do 18. marta mogu se napisati i rođendanske čestitke, a 10 pošiljalaca najzanimljivijih poruka biće u trci za osvajanje godišnje karte za bioskop.

Od otvaranja, niški bioskop „Vilin Grad“ posetilo je oko sto hiljada ljudi. Prvu godinu rada obeležile su brojne premijere domaćih i stranih filmova.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

S/kidanje premijerno uz filmsku ekipu

Izvor: Studnel.com, 16.Apr.2013, 14:52

Film S/kidanje biće premijerno prikazan u niškom bioskopu Vilin grad, 18. aprila sa početkom u 20:30 sati. Publici će se na kraju projekcije pokloniti filmska ekipa na čelu sa rediteljem Kostom Đorđevićem.. . Opširnije..

Nastavak na Studnel.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.