Protest zbog skupog grejanja na stiroporu

Izvor: juGmedia, 17.Avg.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest zbog skupog grejanja na stiroporu

NIŠ – Stanari nezadovoljni visokom cenom grejanja svoj protest će nastaviti sutra okupljanjem ispred Gradske toplane u 18.30 a zatim će svoje nezadovoljstvo iskazati ispred Gradske kuće sedeći na stiroporu i hoklicama.

Predsednik Udruženja stanara Saša Kostić poziva sve koji sutra dođu na protest da obavezno ponesu ove rekvizite. Kaže da nije potrebno posebno naglašavati simboliku i poruku.

„Ne odustajemo od naših zahteva da se cene grejanje spuste na razuman >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << nivo. Od kako su počeli protesti imali smo dva neformalna sastanka sa predstanicima lokalne samouprave ali ništa konkretno nismo dogovorili. Dali smo svoj predlog na koji način grejanje u narednih šest meseci može da bude jeftinije za 30 posto, kazao je Kostić.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.