Prosečno sat vremena čekanja na granicama Preševo i Gradina

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2022, 19:05

Prosečno sat vremena čekanja na granicama Preševo i Gradina

Prema poslednjim informacijama Auto-moto saveza Srbije, na ulazu i izlazu iz naše zemlje na dva granična prelaza čeka se prosečno oko 60 minuuta na putničkim terminalima. Za izlaz iz Srbije ka Bugarskoj teretna vozila čekaju oko 90 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja na putničkim terminalima su oko 60 minuta i na ulazu i izlazu iz Srbije, a 30 minuta na teretnim terminalima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

TERETNJACI ČEKAJU 4 SATA NA HORGOŠU Automobili "zaglavljeni" i do 60 minuta na Gradini i Preševu

Izvor: Blic, 06.Avg.2022

Na putničkim terminalima graničnih prelaza vozila čekaju 60 minuta na Gradini i Preševu prilikom ulaska u zemlju, na Gradini i prilikom izlaska, dok na Gostunu čekaju 30 minuta, a na prelazu Jabuka 55 minuta.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.