Propala šahta preko puta Tehničke škole u Pirotu, nadležni najavljuju saniranje

Izvor: JužneVesti.com, 20.Nov.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propala šahta preko puta Tehničke škole u Pirotu, nadležni najavljuju saniranje

Propala šahta koja tako, kažu građani Pirota, godinama stoji na trotoaru preko puta Tehničke škole, ugrožava bezbedan prolazak pešaka, a njeno saniranje najavljuje direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju Slaviša Svilarov.

Jedan od zabrinutih građana poslao je slike propale šahte, gde se sada nalazi velika rupa, zabrinut za decu koju tu prolaze za vrtić i školu.

Stoji tamo godinama. Do same šahte je pešački prelaz na kome su često parkirana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kola kupaca auto-delova iz prodavnice koja je samo nekoliko metara dalje. Pešaci moraju da zaobilaze parkirana kola i silaze na ulicu, a zatim opet na trotoar da bi mogli da se dokopaju pešackog - napisao je građanin.

Hitno saniranje rupe najavljuje direktor Javnog preduzeća za planiranje i izgradnju Slaviša Svilarov koji je u trenutku poziva novinara Južnih vesti bio na terenu i lično se uverio u problem. Čitalac svedoči da se tu nalazi godinama; foto: čitalac

Šahtu treba da sredi njen vlasnik. U ovom slučaju radi se o staroj šahti Toplane, odmah ću ih obavestiti o tome i ubrzo će se srediti - kaže Svilarov.

Dodaje da rupa ne ugrožava pešake jer se nalazi van trotoara, ali da će se sigurno sanirati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.