Promocija projekta ekoturizma u Surdulici

Izvor: juGmedia, 10.Apr.2013, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija projekta ekoturizma u Surdulici

SURDULICA –  Opština Surdulica dobila je danas od kompanije „Koka Kole“ terensko vozilo za rad službi koje obezbeđuju Vlasinsko jezero. Ključeve je predsedniku opštine Novici Tončevu predao direktor te kompanije Ramon Vajdinger.

Ključevi su predati posle predstavljanja projekta „Promocija ekoturizma i zaštita životne sredine Vlasinskog jezera“, koji se realizuje od 2011. do 2014. godine na Vlasini.

Projekat sa 201 hiljadu dolara finansira „Koka Kola“ >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i sa 30 hiljada evra UNDP, u partnesrtvu sa Ministartsvom energetike, razvoja i zaštite životne sredine i loklanom samopravom.

Cilj ovog projekta je unapređenje prepoznatljivosti Vlasinskog jezera kroz novi identitet.

O projektu su govorili ministarka energeitike Zorana Mihajlović, koja je ocenila da je on dobar primer saradnje države, međunarodne zajednice, društveno odgovorne kompanije i lokalne samouparve, zatim Ramon Vajdinger, predstavnik UNDP u Srbiji Viljem Infante, državni sekreatar Ministarstva finansija Goran Petrović i Novica Tončev.

(Kraj)mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.