Promocija knjiga o sudbini žene u Crnoj Gori i kulturi Južnih Slovena

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija knjiga o sudbini žene u Crnoj Gori i kulturi Južnih Slovena

U sali Studentskog kulturnog centra, u zgradi Banovine svoje knjige S one bande moje Gore i S ove bande moj Gore predstaviće književnica rodom iz Crne Gore Jasenka Lalović.

Podsećajući na prohujala vremena, na poreklo, običaje i verovanja autorka piše o ženi u Crnoj Gori i njenom položaju u balkanskim kulturama.

Ova knjiga je nalik čarobnoj kugli. Kada se čitalac dovoljno duboko zagleda u nju dobiće sve što poželi od dobre knjige - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Dušan Vesić, novinar i književnik.

Promocija je zakazana za četvrtak, 12. decembar u 18 sati, a pored književnice prisutnima će se obratiti Slavka Masoničić Vojinović i Radmila Miltenović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.