Promocija dva romana u pirotskoj Biblioteci

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2021, 11:34

Promocija dva romana u pirotskoj Biblioteci

Književno veče na kome će biti predstavljeni romani Isak Deus i njegovi izveštaji iz prašine Ivana Radovanovića i Poslednji muškarac Muharema Bazdulja održaće se u čitaonici Narodne biblioteke Pirot u petak, 14. maja, od 19 sati.

Bazdulj se bavi problemom virusa; foto: JV Pirotskim ljubiteljima književnosti predstaviće se dvojica autora sa svojim najnovijim delima - novinar, publicista i romanopisac Ivan Radovanović, nekadašnji urednik u više listova, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kao i urednik informativnog programa BK televizije, predstaviće svoj humoristički roman koji, kako kažu organizatori, vraća satiru u srpsku književnost.

Muharem Bazdulj, takođe novinar, publicista i kolumnista, se u svom najnovijem delu bavi problemom virusa, a Piroćanci će i od njega moži da čuju više o Radovanovićevom romanu, čiji je recezent.

Moderator programa je Momčilo Đurđić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.