Promene u rukovodstvu vlasotinačkih socijalista

Izvor: juGmedia, 23.Apr.2018, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene u rukovodstvu vlasotinačkih socijalista

Novi sekretar Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vlasotincu je Jovan Stamenković, a dosadašnji sekretar Sokol Stanojević, koji je pre toga smenjen na sednici Izvršnog odbora, izabran je za jednog od šest potpredsednika ovog odbora.

Do rotacije kadrova, kako saznajemo, došlo je na nedavnoj sednici  OO SPS Vlasotince, na kojoj su u Izvršni odbor partije vraćeni bivši članovi: Radivoje Stojanović, Dejan Petrović i Ivan Bogdanović, članovi OO SPS Vlasotince >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koji su, kako je obajašnjenjo u ovoj opštini prepoznati kao uzorni građani. Pored novih članova Izvršnog odbora u Opštinski odbor partije izabrano je šest novih mladih članova.

Sednica je održana na inicijativu predsednika izvršnog odbora SPS Vladana Zagrađanina

Rukovodstvo SPS u Beogradu prepoznalo je potrebu za ovim promenama s ciljem da se problemi u odboru prevaziđu. Promene su sprovedene u skladu sa političkim i operativnim planovima SPS da se podmlađuje kadrovska strktura i da se na izvršnim funkcijama u partiji biraju mladi i sposobni ljudi”, komentariše izvor Jugmedie.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.