Prolećna vožnja bicikala u Bojniku

Izvor: juGmedia, 26.Apr.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prolećna vožnja bicikala u Bojniku

U sklopu planiranih aktivnosti, turistička organiizacija opštine Bojnik, u subotu 28. aprila sa početkom od 10.30 časova organizuje prvu ovogodišnju, prolećnu, vožnju bicikala.

Ova zanimljiva manifestacija namenjena je svim ljubiteljima dvotočkaša, prirode i rekreacije

Okupljanje učesnika i polazak predviđeno je sa platoa ispred sportske hale „Bojnik“ a organizatori još uvek čuvaju kao tajnu pravac kojim će se biciklisti kretati.

Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << zainteresovani od 7-77 godina mogu da na druženje dođu svojim biciklama i obavezno ponesu dobru volju i osmehe. Za učesnike smo obezbedili osvežavajuće napitke i obrok kao i majice koje će ih podsećati na učešće u ovom druženju na koje mogu da dođu i porodično“, naglašava direktor Turističke organizacije Bojnik Danilo Krivokapić.

Prijavljivanje učesnika kao i sve informacije u vezi učešća, moguće je putem kontakt telefona 062-8555-259 i na fejsbuk stranici Turističke organizacije Bojnik.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.