Prokupčanka najbolja na karate turniru u Češkoj

Izvor: JužneVesti.com, 04.Okt.2022, 09:46

Prokupčanka najbolja na karate turniru u Češkoj

Prokupačka kadetkinja i članica Karate kluba Topličanin Lana Mladenović osvojila je zlatnu medalju na međunarodnom turniru "World Shotokan Karate Championship" i koji je održan u češkom gradu Karlove Vari. Pored Lane, na tom takmičenju je još pet takmičara ovog kluba branilo boje Šotokan karate reprezentacijeSrbije.

Trener Topličanina Dražen Cvjetković, koji je na takmičenju bio i jedan od sudija, kaže da je zadovoljan postignutim rezultatima svojih takmičara >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u veoma jakoj konkurenciji.Zapaćen nastup karatista KK Topličanin; Foto: KK Topličanin

Osim Lare, uspešan nastup u kategoriji juniora imao je i Andrija Gubijan koji se takmičio u brbama pojedinačno i osvojio bronzanu medalju, Aleksandar Mitić i Veljko Krstić u katama pojedinačno su osvojili 4. mesto. Čestitamo osvajačima medalja, ali i onima koji se ovaj put nisu uspeli domoći pobedničkog postolja, časno ste branili boje države Srbije - ističe trener Cvjetković.

Dodaje da su bez plasmana ostali Nemanja Maksimović i Aleksa Mitrović koji su se takmičili u katama pojedinačno.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.