Prokupčanin koji boluje od retke bolesti predstavlja svoju prvu knjigu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2023, 11:24

Prokupčanin koji boluje od retke bolesti predstavlja svoju prvu knjigu

Prokupčanin, 24-godišnji Đorđe Mitrović koji od rođenja boluje od retke bolesti "artrogipoza", predstaviće svoju prvu knjigu, autobiografiju pod nazivom Drvene lutke. Ova inspirativna priča o borbi, ljubavi i izdržljivosti i pre same promcije privlači pažnju čitalaca, a promocija pred svojim sugrađanima najavljena je za ponedeljak 25. septembra u Domu kulture od 19 sati.

Mitrović u svojoj knjizi deli svoje lične izazove i trijumfe koje je doživeo tokom svog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << života.

Knjiga je osmišljena kao izvor inspiracije za druge osobe koje se bore sa sličnim izazovima, nadam se da će moja priča motivisati ljude da se suoče sa svojim barijerama osnaže i nastave napred. Ova knjiga govori o mom životu, socijalizaciji i borbi sa bolešću “artrogipoza”. Želim da pomognem ljudima da prevaziđu sve probleme, kao što sam ja to učinio, da idu kroz život sa širokim osmehom i otvorenog srca, jer sam ja tako uspeo. Nadam se da će to ljudi i osetiti dok čitaju moju knjigu - rekao je Đorđe.

Mitrović je u svojoj knjizi opisao sve one koji su mu pomogli i bili uz njega tokom njegovog odrastanja, a borba sa bolešću od malih nogu nije ga samo oblikovala kao osobu, već je inspirisala mnoge iz njegovog okruženja da se bore i nikada ne posustaju.

Promocija knjige Drvene lutke imaće i humanitarni karakter, jer će na ulazu u Dom kulture biti postavljena kutija za prikupljanje sredstava za Jelenu Milićević, koja boluje od multiple skleroze.

Oni koji žele novac za Jelenu mogu upltatiti na dinarski račun 160-6000001670735-28, na devizni račun 160-6000001671175-66, putem IBAN-a RS35160600000167117566 ili slanjem SMS poruke sa sadržajem 1487 na broj 3030.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.