Izvor: JUGpress.com, 05.Jan.2021, 11:09

Proglašeni najbolji sportisti Bojnika u 2020. godini

BOJNIK

Na prigodnoj manifestaciji proglašeni su najbolji sportisti i sportski radnici Bojnika za 2020. godinu.

Za najboljeg sportistu proglašen je karatista Aleksandar Stojanović, dok je najbolja sportistkinja odbojkašica Milica Stanisavljević.

Za mladu nadu odabrana je odbojkašica Jana Jovanović.

Najbolji trener je Boban Nikolić, dok je najbolji sportski kolektiv Stonoteniski klub „Pusta Reka“.

Zahvalnice za afirmisanje sporta Sportskog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << saveza opštine Bojnik dobili su Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, Klub košarke u kolicima „Naisus“ iz Niša, a priznanja su dobili Ustanova kulture i Hala sportova iz Bojnika, Planinarski klub „Zmaj sa Radana”, sportisti i sportski radnici Nikola Stanković i Aleksandar Jovanović, kao i Televizija 4S i portali Pusta reka i Jugsport, za izuzetan doprinos u promociji sporta.

Posthumno priznanje pripalo je i Stojanu Radivojeviću.

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović podsetio je da lokalna samouprava iz godine u godinu sve više izdvaja za sport, s obzirom da se na taj način podstiču mladi da se bave zdravim stilovima života.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.