Profesori Umetničke škole izlažu u galeriji Art 55

Izvor: juGmedia, 17.Nov.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesori Umetničke škole izlažu u galeriji Art 55

NIŠ – U 19 sati u galeriji “Art 55“ sutra će u 19 časova biti otvorena tradicionalna izložba radova profesora Umetničke škole u Nišu, a povodom obeležavanja 67 godina postojanja škole.

Izložba ima bijenalni karakter i sadrži objedinjene radove profesora sa slikarskog, tekstilnog, grafičkog i odseka za dizajn enterijera i industrijskih proizvoda.

Izloženi radovi prezentuju lične rukopise učesnika koji su deo značajnih umetničkih i društvenih projekata, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << značajnih umetničkih kolonija i bave se grupnom i samostalnom izlagačkom aktivnošću.

Specifične pojave u prirodnom i društvenom okruženju, istraživanja novih medija i čuvanje tradicionalnih formi izražavanja čine okosnicu ove postavke. U skladu s tim, izloženi radovi čine koloplet novih ideja, materijala i istraživačkih motiva.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Izložba radova profesora Umetničke škole

Izvor: JužneVesti.com, 17.Nov.2015

U niškoj galeriji “Art 55” u sredu 18. novembra u 19 sati biće otvorena izložba radova profesora Umetničke škole u Nišu, a povodom obeležavanja 67 godina postojanja škole...Postavku će činiti radovi profesora sa slikarskog, tekstilnog, grafičkog i odseka za dizajn enterijera i industrijskih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.