Problemi sa vodosnabdevanjem u Vlasotincu, okolna sela bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2020, 11:13

Problemi sa vodosnabdevanjem u Vlasotincu, okolna sela bez vode

Kiša koja je padala juče zamutila je pritoke Vlasine, što je sinoć na kratko prekinulo rad fabrike vode "Nerezina", a kako kažu u Vodovodu, sela oko Vlasotinca vodu neće imati do podneva, dok je u samom gradu slab pritisak. Normalizacija vodosnabdevanja očekuje se u toku dana.

Iako je rad fabrike nekoliko puta prekidan, distribucija se vršila iz rezervoara u samoj fabrici i rezervoara u Rovinama, kaže direktor Vodovoda Zvonko Ilić.

I pored zamućenih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pritoka, voda koja se isporučuje ispravna je za piće.

Fabrika je posle ponoći nastavila sa radom, ali je pritisak u mreži manji, a potrošači koji se snabdevaju preko crpnih stanica u okolnim mestima trebalo bi da vodu dobiju oko podneva. Potpuna normalizacija vodosnabdevanja očekuje se u toku dana - kaže Ilić.

U Vodovodu apeluju na građane koji imaju vodu da ne stvaraju zalihe, kako bi se u što kraćem roku normalizovalo vodosnabdevanje i kod ostalih potrošača.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pala kiša, Vlasotince bez vode

Izvor: JUGpress.com, 06.Avg.2020

VLASOTINCE..Jučerašnje padavine dovele su do zamućenja svih pritoka reke Vlasine, što je uslovilo nekoliko prekida u radu u fabrici vode „Nerezine“, saopštava JKP Vodovod. U vreme prekida, distribucija vode vršila se iz rezervoara u samoj fabrici i rezervoara u Rovinama, saopšteno je danas...-Fabrika...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.