Izvor: JUGpress.com, 04.Jan.2024, 22:13

“Prljavi smo, a koža nam smrdi“: U SC „Čair“ radi sveže ofarban bazen, a kupačima koji su se ofarbali bojom dat je razređivač „da se očiste”

NIŠ

Pojedini kupači na zatvorenom bazenu u Sportskom centru „Čair“ u Nišu danas su bili ofarbani u plavu boju jer je bazen sveže ofarban, a nakon toga zaposleni su im dali razređivač „da se očiste“.

Foto: Privatna arhiva

Pojedini kupači na zatvorenom bazenu u Sportskom centru „Čair“ u Nišu danas su bili ofarbani u plavu boju jer je bazen sveže ofarban, a nakon toga zaposleni su im dali razređivač „da se očiste“.

„Ofarbali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << smo noge i druge delove tela u plavo, a onda su nam rekli da je to zato što su skoro farbali bazen, pa se boja još nije stegla. Moje dete je plakalo jer se ofarbalo, a onda i zbog toga što ga je pekao razređivač za skidanje boje. Kupaća oprema mi je upropašćena jer je boja jaka i masna. Posle svega- smrdimo“, rekli su pojedini kupači za Danas.

Prema njihovim rečima, nakon toga im je u znak izvinjenja ponuđeno besplatno kupanje u određenom periodu.

Direktorka Sportskog centra „Čair“ Branka Aranđelović rekla je da od nas „prvi put čuje“ da su se neki kupači ofarbali a potom im dat razređivač da se očiste.

Foto: Privatna arhiva

„Znam da je skoro nešto rađeno oko poda na bazenima, ali za ovo ne znam“, kazala je ona.

Upravnik bazena u SC „Čair“ Petar Petrović rekao je da je za vreme praznika „radjeno par poduhvata na rekreacionom bazenu kupalisnog kompleksa, a da je on u toku jučerašnjeg dana napunjen i krenuo sa radom“.

„Nismo imali nikakve primedbe u toku jučerašnjeg dana od kupača. Ne mozemo sa sigurnoscu da tvrdimo odakle se boja stvorila, ali je bazen istog trenutka zatvoren“, rekao je on za Danas.

Prema njegovim rečima, kupač kome se je desio problem je „od higijenicara na bazenu insistirao da dobije razređivac i krpu na sopstvenu odgovornost, iako mu je skrenuta pažnja da to ne bi trebalo da radi“.

Pojedini kupači sa kojima smo razgovarali, međutim, kategorički su negirali da su sami tražili razređivač, već su, kako su kazali, pitali zaposlene „šta sada da rade i kako da reše problem“, na šta im je kao rešenje ponuđeno to sredstvo.

Neke od njih je i čovek koga su im predstavili kao „upravnika“ odveo do recepcije gde im je dat razređivač, kazali su.

Oni su dodali da je razređivač dobilo više kupača koji su se ofarbali bojom iz bazena.

Izvor: Danas-Zorica Miladinović

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.