Priznanje australijskog SBS radija novinaru Miloradu Doderoviću

Izvor: juGmedia, 08.Nov.2014, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznanje australijskog SBS radija novinaru Miloradu Doderoviću

NIŠ – Australijski državni SBS radio dodelio je  priznanje za izuzetna dostignuća novinaru Miloradu Doderoviću koji je već 20 godina stalni akreditovani dopisnik programa na srpskom jeziku ovog radija iz bivše Jugoslavije i sadašnje Srbije.  U obrazloženju priznanja se ističe da je Doderović na visoko profesionalan način i uz vešt izbor tema i dogadjaja postao „dopisnički brend“ SBS radija ne samo među Srbima već i među ostalim građanima Australije čiji je zavičaj bivša >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Jugoslavija. Dodeljujući mu ovo priznanje SBS još ističe da je Doderović  „stekao poverenje slušalaca ne samo veštim odabirom dogadaja o kojima je izveštavao  nego i autoritativnim analizama turbulentnih političkih i tranzicionih procesa u Srbiji i njenom okruženju“

 Doderović inače ove godine obeležava i 35 godina profesionalnog  novinarskog rada, a u drugom mandatu zaredom član je Uprave Udruzenja novinara Srbije (UNS) i predsednik Nadzornog odbora Saveza novinara Srbije i Crne Gore.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.