Princ Čarls nije dobrodošao u Srbiju!

Izvor: KMnovine.com, 07.Mar.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Čarls nije dobrodošao u Srbiju!

Povodom najavljene posete britanskog princa Čarlsa Srbiji ovog meseca, Udruženje "Prada i pravo za Srbiu, uputili su ambasadru ove zemlje u Srbiji, Danijelu Kifu, poruku sa stavom o tom događaju. Pismo prenosimo u celosti, bez korekcija.



   
Princ Čarls (u sredini) sa britanskim zvaničnicima.    





AMBASADA VELIKE BRITANIJE
Resavska 46, 11000 Beograd
Ambasador, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Denis Keefe
na ruke lično



Vaša Ekselencijo,

Povodom najavljenog dolaska Princa Čarlsa u posetu Srbiji, planiranoj za mesec mart tekuće godine, u ime Udruženja "PRAVDA I PRAVO ZA SRBIJU", Želimo da Vam poručimo, da je Princ Čarls, kao i bilo koji drugi pripadnik kraljevske porodice nepoželjan u Srbiji!!! Nepoželjan i, nikako nije dobrodošao!!

Udruženje "PRAVDA I PRAVO ZA SRBIJU" je Udruženje građana koje okuplja sve građane Srbije koji žele slobodnu, nezavisnu, prosperitetnu i berićetnu Srbiju. Kao jedan od ciljeva u stvaranju slobodne Srbije, mi iz Udruženja "PRAVDA I PRAVO ZA SRBIJU", želimo jasno definisati prijatelje i  neprijatelje naše države. Gledajući kroz istoriju, raniju i skorašnjiju, analizirajući ponašanje Ujedinjenog Kraljevstva, mi smo na stanovištu, da nam Ujedinjeno Kraljevstvo, u najmanju ruku nije prijatelj!!! Zbog svoje uloge u stradanju Srba, zbog činjenja i ne činjenja, zbog svog prećutkivanja, smatramo da nam Engleska Kruna i Ujedinjeno Kraljevsto, nikako nije prijatelj!!!

Da Vas malo podsetimo (mada Vi to jako dobro znate), na neke stvari iz naše "zajedničke istorije", koja je za rezultat imala samo stradanje Srba!

Poći ćemo samo od Vašeg velikog premijera, Vinstona Čerčila. Da se ne vraćamo bespotrebno dalje u istoriju, krenućemo od V. Čerčila. Elem, dotični lord, premijer Ujedinjenog Kraljevstva je u Velikom ratu omogućio, 1914.god., da britanska Mediteranska eskadra propusti najmodernije Nemačke krstarice "GEBEN" i "BESLAU" u Crno more?! Po rečima istoričara Kprbeta, to je mrlja Engleske mornarice za koju je lično ogovoran Vinston Čerčil kao lord admiraliteta. Po Srbsku vojsku i, po samu Srbiju taj događaj je imao nesagledive posledice. Za Srbsku vojsku je to značio rat na dva fronta, koji Srbija nije mogla da vodi. Taj rat na dva fronta se završio padom Srbije 1915. god., Albanskom golgotom, masovnim ubijanjima.... da li to rade "prijatelji"?

Ostaćemo još malo u vreme trajanja Velikog rata i, 1915. god. Kada je doneta odluka od strane Nikole Pašića, regenta Aleksandra, Vovjvode Putnika i Stepanovića, o prelasku preko Albanije, nije bila donešena iz hira. Donešena je zbog lažne obećane vojne pomoći sila Atlante!!! Kad su stigli u Skadar, definitivno su se uverili u laži Francuske i Velike Britanije oko pomoći!!!

Nakon Velikog rata, nikada nećemo zaboraviti ulogu Engleske Krune u stvaranju Kraljevine Jugoslavije!!! Rodbinske veze sa Srbskom kraljevskom dinastijom, umesto da budu iskorišćene za dobrobit Srba i Srbije, Engleska Kruna je uvek radila protivu interesa Srba i Srbije!

Ove činjenice iz istorije smatramo najgnusnijim licemerjem Engleske Krune i njenih oponenata!!!

U Drugom svetskom ratu,  n i k a d, nikad  Vam nećemo oprostiti bombardovanja Srbije, u duhu isterivanja Nemaca!!! 

N i k a d a!!!

To što je Engelska kruna bombardovala Srbiju, od 20. oktobra 1943. do 17. septembra 1944. god. je ostalo DUBOKO UREZANA U SEĆANjU SRBA! I tada ste pokazali veliku zločinačku želju da Srbe bombardujete na verske praznike!!! Zar se prijatelji bombarduju na Uskrs??? Zar se prijateljima bombarduje mesto sa 26000 stanovnika , tako da tada strada 6000 ljudi??? Uloga Engleske krune u Drugom svetskom ratu, najdirektnija oko pomoći Srbskom Kralju i podršci Kraljevoj vojsci u Otadžbini je, za svaku pohvalu. Međutim,s druge strane, (opet taj V. Čerčil), tadašnji Premijer Engleske pomaže Narodnooslobodilačku vojsku, pod komandom J. B. Tita?! Takvim licemernim ponašanjem Engleske Krune, i Premijera je izazvan brato-ubilački rat neviđenih razmera!!! Englesku Krunu smatramo najvećim krivcem što su Srbi jedini krenuli da se međusobno razračunaju i ubijaju! U mirovnim pregovorima ste, uz pomoć svog najvećeg satelita, SAD, Srbima dodelili njihove dželate?! Naterali ste Srbe da žive sa Hrvatima, potpuno istih prava, kao da su Hrvat bili na strani saveznika?!

Dolazimo do vremena razbijanja SFRJ. U to vreme Engleska kruna je pokazala svu licemernost, bestijalnost i brutalnost prema Srbskom narodu, a, sve pod formom prijateljstva!!! Uloga Ujedinjenog Kraljevstva u samom raspadu SFRJ je opšte poznata stvar, na to nećemo trošiti reči. Osvrnućemo se na samo neke "detalje". Zajedno sa SAD, Nemačkom i Vatikanom, Engleska kruna je imala najveći uticaj na to. Naravno, opet na apsolutnu štetu, i na uštrb Srbskih interesa!!! Ponovo ste posegli za ubijanjem nevinih civila u Srbiji!!! Počeli ste u Bosni, nastavili na Našoj Svetoj teritoriji, Kosovu i Metohiji, kao i ostatku Srbije!!! Izvršili ste, (zajedno sa svojim sveznicima iz Amerike), genocid, bombardujući hemijska postrojenja!!! Izvršili ste velike ratne zločine gađajući pijace, bolnice, mostove, stambene delove... Sve ste to učinili nekažnjeno, za sad. 

Sa koliko ste samo mržnje i licemerja nastupili prema Srbiji i Republici Srbskoj leta 2015. god., je neobjašnjivo?! Toliko želje, da se unizi Srbski narod nije niko u novijoj istoriji pokazao, osim Engleske Krune!!! Najdirektnije od, prijateljice Engleske Kraljice, je potekla inicijativa koju su Britanski političari tako zdušno prihvatili! I, sad kažemo da se Engleska Kruna ne bavi politikom??? Mi Srbi nemamo taj licemerni kod kao pripadnici Engleske Kraljevske porodice, kao i članovi političkog i diplomatskog kora. Mi stvari nazivamo pravim imenom, Zato i tvrdimo da je inicijativu za usvajanje rezolucije pogurala, Engleska Kraljevska porodica. Na  stranu što se zna da Srbi nisu počinili genocid u Srebrenici, na stranu što se takođe zna da i ako je bilo genocida na tom prostoru, to je počinila vojska Alije Izetbegovića, na čelu sa lokalnim banditom Naserom Orićem ali da takvu rezoluciju podnosi Engleska Kruna koja je istrebila domorodce na dva kontinenta??? Engleska Kruna, koja je vršila zločine nad stanovnicima svih svojih kolonija??? Engleska Kruna koja je ustanovila ropstvo kao sistem??? Engleska Kruna će da optuži Srbe da su genocidni ??? Ma, sram Vas bilo!!!

Da stvar bude još i gora kad vaš zahtev nije prošao u UN-u, da bi ste nam još veću uvredu načinili, koga Vi nađete da predloži rezoluciju Savetu Evrope? Hrvata!!! Ni manje ni više, nego Hrvata!? Pripadnika naroda koji je nad Srbima izvršio najgnusnije zločine u drugom Svetskom ratu. Pripadnika naroda, koji je izvršio najveće etničko čišćenje u Evropi!? Hajde što nama Srbima udarate jedan šamar, samom idejom o rezoluciji, nego nam još i lupite pravu-pravcatu šamarčinu, pa Hrvat bude podnoslilac rezolucije?! Kako li bi ste se ponašali da nam niste prijatelji???

Princ Čarls, dok se ne izvini Srbskom narodu zbog svoje posete Kosovu i Metohiji, 1999. god., ne može i nikad i neće, biti dobrodošao u Srbiji!!! Dok nam još rane nisu zacelile od bombardovanja i, ubijanja naših civila i vojnika, Princ dolazi da iskaže podršku Srbskim neprijateljima?!

Zbog svih argumenata koje smo izneli i ovom pismu, tražimo od Vas, da prenesete Princu Čarlsu, kao i svim pripadnicima Kraljevske porodice, da,


NISTE DOBRODOŠLI U SRBIJU!!!


Zbog svih zala  koja nam je nanela Engleska Kruna, mi čvrsto podržavamo jednu izjavu ranijeg Srbskog Premijera, Nikole Pašića. On je tada rekao,"Kad se rodi dete u Srbiji, naučiti ga da mrzi Engleze"!!!

Mi iz Udruženja "PRAVDA I PRAVO ZA SRBIJU", čvrsto stojimo na tom stanovištu. Svako od nas uči decu da MRZI ENGLEZE!!!

U nadi, da će te preneti Princu Čarlsu, naš stav da ne treba da dolazi u Srbiju, jer nije dobrodošao,

SRDAČNO VAS POZDRAVLjAMO.




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2016 ::    Molimo za navođenje izvora

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.