Prijavljivanje za Bogojavljanski krst

Izvor: JUGpress.com, 30.Dec.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavljivanje za Bogojavljanski krst

NIŠ

Takmičenje u plivanju za Časni krst, kao i svake godine, održaće se 19. januara, na Bogojavljanje,  na bazenu Čair u Nišu. Poziv za 11. po redu  Bogojavljansko plivanje obnarodovan je danas u gradskoj opštini Medijana. Predsednik gradske opštine Medijana Milan Krstić rekao je predstavnicima medija da svi oni koji žele da se prijave za plivanje za Bogojavljanski krst, to mogu da urade od danas u prostorijama ove gradske opšrine, od 8 do 15 sati, u kancelariji broj 3. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Takmičiće se prvih 19 prijavljenih kandidata. Da bi mogli da učestvuju u ovom tradicionalnom nadmetanju, svi koji se prijave moraju da imaju potvrdu lekara o psihofizičkoj spremnosti.

„Po redu prijavljivanja će biti formirana rang lista. Svi oni koji imaju želju mogu da se prijave do 6. januara 2017. godine“, rekao je predsednik Krstić.

Maloletnim licima nije dozvoljeno učešće.

Prošle godine, pobedivši u konkurenciji od 25 takmičara u plivanju za Časni krst  21-godišnji student Miloš Čičić postao je “Bogojavljenski vitez”. Čičić je pored Krsta dobio lovorov venac, nagrade GO Medijana i ček u iznosu od 30.000 dinara.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.