Prijava zbog prisvajanja donacije

Izvor: juGmedia, 14.Nov.2013, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava zbog prisvajanja donacije

NIŠ – Zbog  sumnje da je izvršio krivično delo pronevera niška policija podnela je prijavu protiv Ljubiše J. (52) iz Niša, službenika gradske opštine Crveni Krst. 

Navodno je Ljubiša avgusta 2012.godine, u svojstvu službenika u Odseku za privredu i lokalni razvoj gradske opštine Palilula, u nameri da pribavi korist sebi i udruženju „Centar za energetsku efikasnost“ u Nišu  prisvojio pokretne stvari koje je gradska opština Palilula dobila od donacije „LEDIB“. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << U pitanju su lap-top, termovizijske kamere, laserski daljinomer i foto-aparat koji vrede  464.330,90 dinara. Inače, Ljubiša je predsednik Upravnog odbora i lice ovlašćeno za zastupanje pomenutog udruženja.

Po nalogu nadležnog tužilaštva krivična prijava protiv Ljubiše J. će biti dostavljena u redovnom postupku.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.