Prevencija protiv širenja zaraznih bolesti

Izvor: juGmedia, 16.Dec.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevencija protiv širenja zaraznih bolesti

Zahvaljujući pomoći Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije i opštini Medveđa, Veterinarska stanica će sprovoditi biosigurnosne mere zoohigijene u gazdinstvima na teritoriji opštine Medveđa.

U sklopu te akcije biće rađena sistemska deratizacija i dezinsekcija u cilju sprečavanja zaraznih bolesti. Iznos koji je opština Medveđa izdvojila za veterinarsku stanicu iz sredstava Koordinacionog tela za Preševo, Bujanovac i Medveđu, iznosi 200.000 dinara.

Ovo je još >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << jedna u nizu akcija koji opština Medveđa realizuje sa Koordinacionim telom. Zahvaljujući tome povećava se efikasnost sprečavanja zaraznih bolesti sa kojima se predhodnih nekoliko godina konstantno suočava stočarstvo i u ovom kraju.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.